Geachte ouder(s),

Nu de eerste maand van het schooljaar bijna voorbij is en de leerlingen stilaan hun nieuwe omgeving hebben leren kennen, willen wij u graag laten kennismaken met de ouderraad van de school.

Als ouderraad willen wij de brug maken tussen ouders, leerlingen, directie en leerkrachten.Wij willen de spreekbuis zijn voor alle ouders en de gedachten te vertolken die onder de ouders leven. We trachten op een positieve manier samen met de school een aangename leeromgeving te creëren voor onze kinderen. Dit gebeurt in samenwerking met de directie en de leerlingen. De opbrengsten van onze activiteiten worden in overleg met het schoolteam besteed aan verschillende doelen ten goede van alle leerlingen.

We zijn met een groep van een tiental ouders die zich actief willen inzetten niet enkel voor onze eigen kinderen maar voor alle kinderen van de school. We vergaderen éénmaal per maand nl. de eerste donderdag van de maand en dit van 20u30 tot einde vergadering.

Wilt u met ons meewerken en/of nader met ons kennismaken dan nodigen we u graag uit op onze ‘Open Ouderraadvergadering’ op donderdag 2 oktober om 20u30 in de vergaderzaal van het Heempark in Genk. Dit is een gewone maandelijkse vergadering van de ouderraad waar u zich een concreet idee kan vormen over de werking van de ouderraad. Kom gerust langs, u bent welkom!

De jaarlijks verplichte Algemene Vergadering vindt plaats op donderdag 9 oktober om 20u30 in de cafetaria van de school. Tijdens deze vergadering worden o.a. het jaarprogramma goedgekeurd, de kastoestand toegelicht enz…. Ook voor deze vergadering nodigen we alle ouders uit.

Iedereen is van harte welkom en we hopen u daar te mogen ontmoeten.

Indien u onze ploeg wenst te versterken maar niet aanwezig kan zijn op deze ‘Open Ouderaadvergadering’, contacteer dan Wouter Schrijvers op tel. 0474 62 07 34 of Els Hacken op Tel 089 79 30 13

Met vriendelijke groeten,

De ouderraad

 

Verslagen vergaderingen ouderraad

U bent geïnteresseerd in de werking van de ouderraad maar u heeft niet de tijd, interesse of mogelijkheden om zich bij de ouderraad aan te sluiten dan kan u via het verslag van onze maandelijkse vergadering toch op de hoogte blijven over onze werking. Wenst u het verslag te ontvangen via mail, stuur dan een berichtje naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u mensen die geen mailadres hebben en toch geïnteresseerd zijn in ons verslag? Laat het ons weten, we zorgen er dan voor dat zij het verslag op papier toegestuurd krijgen. Alvast bedankt!